-->

🞂 ▶
Teklas Krumovgrad'da yeni fabrikasını kuracağı araziyi satın aldı


Teklas Bulgaristan Kırcaali'nin Koşukavak (Krumovgrad) İlçesinde Fabrika Kuracak


Koşukavak (Krumovgrad) Belediye Başkanı Sebihan Mehmet, kasabada fabrika kurmak için arazi satın alan yeni yatırımcıları geleneksel ekmek ve tuz ikram ederek karşıladı. Bu yatarımla ilçede ekonominin canlanması bekleniyor.

Türk Teklas Holding’in sahip olduğu Teklas Bulgaria Şirketi’nin satın almak üzere başvurması sonucunda bugün Krumovgrad Belediyesinde eski kışlaların ve 5 binanın bulunduğu alanda yaklaşık 28 dekarlık bir arazinin satışına ilişkin ihale gerçekleştirildi.

İhalenin sonlandırılması bu yıl Haziran ayında Teklas Bulgaristan Şirketi İcra Müdürü Moris Danon tarafından Krumovgrad Belediyesine yapılan başvuru sonucunda gerçekleştirildi.

İhalenin sonlandırılmasından sonra Krumovgrad Belediye Başkanı Sebihan Mehmet, Teklas Holdingin Kırcaali Temsilcisi Georgi Georgiev’in şahsında yatırımcıya burada gelenek üzerine konukların karşılandığı gibi iyi niyetle ve başarı dilekleriyle ekmek ve tuzun yanı sıra sağlık ve bereket dilekleriyle de Türk baklavası ikram ederek karşılayarak, teşekkür etti. İkisi, yapılacak yatırımın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilediler.

Benzer Krumovgrad Sayfaları

Teklas Krumovgrad'da yeni fabrikasını kuracağı araziyi satın aldı için Yorum Yapın

Hiç yorum yok