-->

🞂 ▶
Öğrencileri Taşıyan Krumovgrad Otobüsünde Yangın Çıktı



Krumovgrad (Koşukavak) Belediye Başkan Yardımcısı Necdiye Akif, BTV’ye verdiği demeçte,”Dün Trakya otoyolunda seyir halindeyken motoru alev alan Slınçev Bryag tatil beldesinden Krumovgrad kasabasına çocuk taşıyan otobüsün yolculuktan önce teknik muayeneden geçtiğini söyledi. 

Motoru alev alan otobüsün içindeki çocuklardan birinin annesi olan Necdiye Akif, otobüs şirketinin de sahibi olan şoför Asen Çolakov’ün motor bloğundaki su kanalların pastan ya da kireçten tıkanmasından dolayı alevlenme meydana geldiğini izah ettiğini belirtti. 

Bu arada Slınçev Bryag tatil beldesinde düzenlenen bir folklor festivaline katılan Krumovgrad Vasil Levski Lisesi Renkli Buket Dans Grubu’nda yer alan çocukların hepsi sağ salim evine döndü. 

31 Öğrenciyi Taşıyan Otobüste Yangın Çıktı


Çocuklardan ikisinin annesi Aneliya Karamfilova,”Büyük kızım telefonla aradı ve otobüsün yanmaya başladığını söyledi. İlk anda korktum, ama çocuğumun iyi durumda olduğunu hissettim. Daha sonra yayınlanan yanan otobüsün görüntüleri çok korkutucu ve ürkütücüydü” diye ifade etti. 

Otobüsün içinde toplam 31 çocuk bulunduğu anlaşıldı. 

Krumovgrad Vasil Levski Lisesi Renkli Buket Dans Grubu’nun yöneticisi Yordanka Mamireva, “Çocuklar paniğe kapılmadılar, çabucak tahliye edildi. Meslektaşım, otobüsün önünde bir tıkırtı duyulduğunda arka kapının yanındaydı. Sürücü baktı, duman çıktığını gördü, çocuklar aynı zamanda arkada da alevler görüldüğünü haykırdılar. Otobüs hemen durdu, çok hızlı tepki verdik, çocukları dışarı çıkardık ve olayın sonu iyi bitti” diye anlattı.


Benzer Krumovgrad Sayfaları

Öğrencileri Taşıyan Krumovgrad Otobüsünde Yangın Çıktı için Yorum Yapın

1 yorum

Mustafa Ali dedi ki...

Geçmiş olsun